Siirry suoraan sisältöön
Ale!

Galaxy Moottorisänky

895,00 

Kampanjatuote!

  • Tukeva ja jämäkkä 5-vyöhykkeinen korotettu pussijousitus.
  • Sisältää myös paksun, lämpöön reagoivan memory-sijauspatjan sekä jalat.
  • Saatavana myös muilla petauspatjalaaduilla.
  • Nopealla toimitusajalla kotiin.

Kuvan mukainen parisänky 160 x 200 cm (2 kpl 80 x 200 cm): 1790,00 € (norm. 2850,00 €).

Koot:

80 x 200 cm: 895,00 € (norm. 1425,00 €)

90 x 200 cm: 995,00 € (norm. 1525,00 €)

120 x 200 cm: 1425,00 € (norm. 2165,00 €).

Tuotetunnus (SKU): galaxy-1 Osasto: Avainsana tuotteelle

Haluatko nauttia sängyssä loikoilusta kuin kuninkaallinen? No, meillä on sinulle täydellinen ratkaisu – esittelemme ylpeänä uuden huippuluokan moottorisänkymme!

Tämä moottorisänky on todellinen taideteos nukkumisen ja rentoutumisen maailmassa. Laadukas verhoilu antaa sängylle tyylikkään ulkonäön ja hienostuneen ilmeen, joka sopii täydellisesti makuuhuoneesi sisustukseen.

Mutta tämän sängyn aito taika piilee sen moottoreissa. Laadukkaat moottorit tekevät sängystä kuin leijuvan pilven, joka nostaa sinut täydelliseen rentoutumistilaan. Olitpa sitten lukemassa kirjaa, katsomassa televisiota tai haluat vain lepäillä, tämä moottorisänky tarjoaa sinulle täydellisen tukipisteen ja mukavuuden aina kun sitä tarvitset.

Ja tiedätkö mikä parasta? Tämä moottorisänky on varustettu selkeäkäyttöisellä, langallisella kauko-ohjaimella, joka tekee sen käytöstä helppoa kuin heinänteko. Voit säätää sängyn asentoja vaivattomasti yhdellä napin painalluksella – olipa kyseessä sitten pääosan nostaminen, jalkojen korottaminen tai asennon muuttaminen täydelliseksi makuuasennoksi. Anna vain mielikuvituksesi lentää, ja sänky tekee loput!

Ja mikä parasta, toimitamme tämän taivaallisen moottorisängyn suoraan ovellesi Humppilaan, Sastamalaan ja lähikuntiin. Joten voit unohtaa huolet toimituksesta ja keskittyä vain tähän nukkumisen taivaaseen, joka odottaa sinua.

Ota siis askel kohti unelmiesi nukkumista ja nauti täydellisestä mukavuudesta tällä ainutlaatuisella moottorisängyllä. Tervetuloa pilvien maailmaan, tervetuloa täydelliseen rentoutumiseen!

Kysy lisää tästä tuotteesta