Siirry suoraan sisältöön

Näytetään ainoa tulos

Kolme hyvää ja yksi huono syy hankkia moottorisänky

Unen merkitys hyvinvoinnillemme on suuri, eikä sitä voi liiaksi korostaa. Siksi oikeanlaisen sängyn valinta on tärkeää. Moottorisänky on noussut suosioon tarjotessaan monia etuja perinteiseen sänkyyn nähden. Käymme läpi kolme hyvää syytä harkita moottorisängyn hankkimista, mutta katsastamme myös yhden huonomman syyn.

Hyvä syy: Mukavuus

Ensimmäinen ja ehkäpä miellyttävin syy moottorisängyn hankintaan on mukavuus. Moottorisänkyjen avulla voit säätää sänkysi kulmaa mieltymyksesi mukaan, mikä tekee niistä ihanteellisia niin nukkumiseen, lukemiseen kuin television katseluunkin. Tämä joustavuus tuo mukavuutta ja käytännöllisyyttä jokapäiväiseen elämään.

Hyvä syy: Terveyshyödyt

Toinen hyvä, ellei paras, syy valita säädettävä moottorisänky liittyy terveyteen. Moottorisänkyjen avulla voit säätää nukkuma-asentoasi niin, että se tukee parhaiten kehoasi ja minimoi esimerkiksi selkä-, niska- tai jalkakipuja. Näin voit vaikuttaa positiivisesti fyysiseen hyvinvointiisi.

Esimerkiksi levottomiin jalkoihin voi auttaa jalkopään nostaminen muutamalla sentillä.

Hyvä syy: Parantaa unen laatua

Pieni yläpään nostaminen tuo helpotusta hengitystieoireisiin ja mikä parasta, se saattaa hiljentää kuorsausta! Moottorisängyssä nukkuvan henkilön lisäksi myös muut nukkujat saavat laadukkaammat unet.

Huono syy hankkia moottorisänky: Lasten toivelelu

Kaikki lapset rakastavat moottorisänkyjä! Kun lapset löytävät moottorisängyn kaukosäätimen, alkaa loputtomalta tuntuva sängyn säätäminen ääriasentoihin: ensin molemmat päät täysin pystyyn, sitten takaisin suoraksi sängyksi, seuraavaksi pelkkä jalkopää pystyyn… Moottorisänky ei kuitenkaan ole lelu. Lasten ei tulisi käyttää moottorisängyn säätimiä ilman aikuisten valvontaa!

Meillä on esillä useita moottorisänkyjä molemmissa myymälöissä. Tervetuloa paikanpäälle tutustumaan tuotteisiin!