Siirry suoraan sisältöön

Riippukeinu

375,00 

Polyrottinkia, teräsrunko.

Huippumukava istua!

Osasto:

Riippukeinumme on suunniteltu tyylikkäästi ja sen kestävä teräsrunko takaa pitkäikäisen käytön. Polyrottinkimateriaali tuo mukanaan monia etuja, sillä se on säänkestävä, helppohoitoinen ja kestää hyvin auringon UV-säteilyä.

Tästä keinusta tekee erityisen houkuttelevan sen mukavuus. Pehmeä istuin ja selkänoja tarjoavat tukea ja mukavuutta pitkäksi aikaa istuessasi keinussa. Voit rentoutua ja heittäytyä keinun liikkeeseen samalla kun nautit raikkaasta ilmasta ja ihanasta auringonpaisteesta. Se on täydellinen paikka lukea kirjaa, ottaa päiväunet tai vain rentoutua ystävien ja perheen kesken.

Tämä kaunis kesäkaluste ei ainoastaan tarjoa mukavuutta, vaan se on myös silmiä hivelevän tyylikäs. Sen polyrottinkipinta luo elegantin ja modernin ilmeen, joka sopii täydellisesti niin puutarhaan, parvekkeelle kuin terassillekin. Se on kuin pieni lomakeskus omassa kotipihassasi.

Parasta tässä riippukeinussa on, että se toimitetaan suoraan kotiovellesi! Sinun tarvitsee vain tilata se meiltä, ja pian pääset nauttimaan tästä upeasta kesäkalusteesta omassa rauhassasi. Ei tarvitse enää murehtia kuljetusta tai kantamista – me hoidamme sen puolestasi!

Kysy lisää tästä tuotteesta