Siirry suoraan sisältöön

Kesäpöytä Karelia, 8-kulmainen

392,00 

Kesätuoli Karelia: 168,00 €

Pöytä + neljä kuvan tuolia: 1064,00 €

Kyllästettyä suomalaista puutavaraa, Suomessa valmistettu.

Valmiiksi koottu!

Pöydän halkaisija: noin 125 cm.

 

Tuotetunnus (SKU): 8df11643cb3e Osasto: Avainsana tuotteelle

Tervetuloa puutarhan parhaimpaan pöytäseikkailuun! Esittelemme sinulle ylpeydellä meidän painekyllästetystä puusta valmistetun kesäpöytämme – täydellistä seuraa aurinkoisille päiville, herkullisille aterioille ja iloiselle yhdessäololle.

Tämä kotimainen kaunotar on malliltaan kahdeksankulmainen ja halkaisijaltaan 125 cm, mikä tekee siitä täydellisen valinnan neljän hengen seurueille. Tämä pöytä on suunniteltu tuomaan iloa ja nautintoa kesäisiin ulkotiloihin.

Mutta tässä ei ole vielä kaikki! Tämä pöytä on suunniteltu mukavuutesi ja käytännöllisyytesi mielessä. Se tarjoaa mukavan istumapaikan neljälle henkilölle, joten voit kutsua ystäviäsi tai perhettäsi nauttimaan auringonpaisteesta ja ulkoilmasta yhdessä. Eikö olekin ihanaa voida jakaa naurua, tarinoita ja herkullista ruokaa tämän upean pöydän ääressä?

Ja mitä kesäpöytä olisikaan ilman mahdollisuutta asettaa päivänvarjo sen keskelle? Tämä pöytä tekee sinulle tilaa luonnollisella tavalla – keskellä oleva reikä päivänvarjoa varten on kätevä lisä, joka varmistaa, että voit nauttia auringosta tarvittaessa myös varjossa.

Tuotteen puu on painekyllästettyä, mikä tarkoittaa, että se kestää hyvin sään vaihteluita ja säilyttää kauneutensa pitkään. Voit siis unohtaa huolen pöydän kulumisesta ja keskittyä täysin nauttimaan kesäpäivistäsi.

Oletpa sitten järjestämässä grillijuhlia ystävillesi, nauttimassa rennosta lounaasta perheesi kanssa tai vain haluat viettää rentouttavaa aikaa ulkona, tämä kesäpöytä on täydellinen valinta. Sen yksityiskohtainen suunnittelu ja kestävyys tekevät siitä loistavan investoinnin pitkän aikavälin käyttöön.

Ja paras asia tässä kaikessa? Me toimitamme tämän upean kesäpöydän suoraan puutarhaasi! Sinun ei tarvitse huolehtia raskaiden pakettien raahaamisesta tai kuljetusjärjestelyistä. Me hoidamme kaiken puolestasi, jotta voit keskittyä odottamaan innolla uuden pöytäsi saapumista.

Luo unohtumattomia kesämuistoja tällä painekyllästetystä puusta valmistetulla kesäpöydällä. Se on täydellinen lisä puutarhaasi tai terassillesi – kaunis, käytännöllinen ja kestävä. Älä odota enää, vaan tilaa omasi jo tänään ja valmistaudu elämäsi kesään!

Kysy lisää tästä tuotteesta