Siirry suoraan sisältöön

Kesäpöytä Karelia 70 x 175 cm

260,00 

Kesätuoli Karelia, matalaselkäinen: 116,00 € /kpl

Kesäpöytä Karelia 70 x 175 cm + 4 tuolia: 724,00 €

Kyllästettyä suomalaista puutavaraa, Suomessa valmistettu.

Valmiiksi koottu!

Osasto: Avainsana tuotteelle

Tervetuloa tutustumaan kesäisen puutarhasi täydellisimpään lisäykseen - painekyllästetystä puusta valmistettuun Karelia-kesäpöytään! Tämä suorakulmainen kaunotar on kotimaisen käsityön taidonnäyte ja tarjoaa sinulle ja ystävillesi täydellisen paikan nauttia aurinkoisista päivistä ulkona.

Pöydän mitat on suunniteltu täydellisesti neljälle hengelle, joten voit kutsua ystäväsi koolle ja nauttia kesäisistä illallisista tai rentoutua pitkien kesäpäivien aikana. Pöydän leveys on 70 cm, mikä antaa jokaiselle vieraallesi tarpeeksi tilaa nauttia aterioistaan ja keskusteluistaan. Sen pituus on 175 cm, mikä mahdollistaa runsaan tilan herkullisten ruokien, raikkaan juoman ja koristeiden asettamiseen.

Kesäpöydän ulkonäkö on yhtä houkutteleva kuin sen mitat. Ruskeansävyinen painekyllästetty puu luo lämpimän ja kutsuvan tunnelman puutarhaasi. Tämä puumateriaali on käsitelty painekyllästämällä, jotta se kestäisi ulko-olosuhteita pitkään. Voit siis olla huoletta siitä, että pöytäsi säilyy kauniina ja kestävänä vuodesta toiseen.

Pöydän kannessa on kätevä reikä, joka on tarkoitettu aurinkovarjolle. Nyt voit suojata itsesi ja vieraasi auringonpaisteelta samalla kun nautitte ulkona vietetystä ajasta. Aurinkovarjon asettaminen on helppoa ja se luo mukavan varjoisan paikan ruokailun tai rentoutumisen ajaksi.

Parasta tässä pöydässä on, että se toimitetaan valmiiksi koottuna suoraan puutarhaasi. Sinun ei tarvitse huolehtia monimutkaisista asennusohjeista tai työkaluista. Voit heti ottaa pöydän käyttöön ja aloittaa nauttimisen kesäisistä hetkistä.

Hankkimalla tämän kotimaisen kesäpöydän teet hyvän valinnan kestävän ja kauniin ulkokalusteen suhteen. Se tarjoaa sinulle ja ystävillesi täydellisen paikan nauttia aterioista, kahvihetkistä tai vaikka pelata lautapelejä ulkoilmassa. Kutsu ystäväsi koolle, avaa aurinkovarjo ja aloita kesäsi parhaalla mahdollisella tavalla tämän upean kesäpöydän avulla.

Kysy lisää tästä tuotteesta